Je onderscheiden door inspirerende maar ook duurzame producten aan te bieden is belangrijk. De verwachtingen van consumenten veranderen, wij veranderen. Wij kunnen u helpen om een stap voor te blijven.  
Bij het maken van onze strand-, bad- en huistextiel collectie zoeken we naar de samenhang tussen kleuren, patronen en techniek. Combineer dat met biologische katoen en eerlijke handel. Dat Mocco producten anders zijn moet je gewoon zien en beleven. We durven te garanderen dat uw klanten terugkomen voor meer!

TrendSet München: een concept van succes
Een reden hiervoor is de uitstekende beurslocatie van München. TrendSet is de internationale handelsbeurs voor interieurs, inspiratie en lifestyle in München. Als de grootste handelsbeurs in zijn soort in de Zuid-Duitstalige regio, trekt TrendSet kopers en topbeslissers in alle vormen van detailhandel. Hier tonen grote en kleine bedrijven, marktleiders, nicheleveranciers en nieuwkomers de hele reeks trendproducten uit de wereld van Interiors & Lifestyle.


Nordstil Hamburg: Lifestyle-vakbeurs
Lifestyle-vakbeurs en verkoopkennis voor de detailhandel.
De grootste beurs voor consumentenartikelen in Noord-Duitsland - hier ontdekt de detailhandel innovatieve producten uit Duitsland, Nederland en Scandinavië.